Tepe İnşaat insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Tepe İnşaat personel alımı yapıyor. Tepe İnşaat iş başvurusu, iş ilanları ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Tepe İnşaat Personel Alımı Yapıyor!

Bilkent Holding’in bir üyesi olan Tepe İnşaat sektördeki faaliyetlerine 1969 yıllarında başlamıştır. Ülkemizin inşaat sektörünün en köklü firmalarından birisi olan Tepe inşaat personel alımı yapmaya devam ediyor. Bugün onlarca başarılı projeye imza atan Tepe İnşaat yeni personelleriyle birlikte yoluna devam edecektir. Sizde ilanın devamını inceleyerek firmaya nasıl başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıntılar aşağıdadır;

Tepe İnşaat İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Politikası
Hızla gelişen inşaat sektöründe İnsan Kaynakları’na verdiği önemle farkını ortaya koyan Tepe İnşaat, çalışanları ve nitelikli işgücü için tercih edilen kurum olma konumunu daha da pekiştirmeyi amaç edinmiştir.

Kurumsal başarıya ancak bilgili, deneyimli, işini kendisine meslek edinmiş ve motive olmuş çalışanlarla ulaşılacağına inanan Tepe İnşaat, en önemli iç kaynağı olan çalışanların desteğine ve üretkenliğine güvenmektedir. Tepe İnşaat’ın başarıyı temel alan çağdaş İnsan Kaynakları politikası, kaliteli insan gücü alımını gerçekleştirmek ve bu gücün en verimli şekilde değerlendirilmesini sağlamak hedeflerine yönelmiştir.
Şirket, çalışanlarına eğitim olanakları sunarak, sisteme bilinçli katılımlarını sağlayarak, üretimin her kademesinde çağdaş kalite değerlerine ve müşteri memnuniyetine ulaşmayı ve sürekli iyileşmeyi hedeflemektedir. Bu hedefle İnsan Kaynakları yönetimi, çalışanların meslek eğitimine özel bir önem vererek çalışanlarının yetkinliklerini kurumsal deneyimleriyle geliştirmeleri ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için en uygun ortamı hazırlamaya çalışmaktadır. Tepe İnşaat, personeline sürekli yatırım yapmakta ve çalışan memnuniyetini en üst noktaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

Tepe İnşaat İş Başvurusu

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yeni personellere ihtiyaç duyabilen Tepe İnşaat personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Firmanın bu günlerde Kalite Kontrol Mühendisleri ve Elektrik Teknikeri alacağını görüyoruz. Siz de bu ilanların yanı sıra tepe holdinge genel iş başvurusu yapmak için aşağıda yer verdiğimiz link adresini kullanabilirsiniz.

Tepe İnşaat İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like