Taşyapı insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Taşyapı personel alımı yapıyor. Taşyapı iş başvurusu, iş ilanları ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Taşyapı Personel Alımı Yapıyor!

1985 yıllarında kurulan Taşyapı kendi sektöründen ülkemizin önemli markalarından birisidir. Sadece ülke sınırları içinde değil dünya çapında da adından söz ettiren bir firma olan Taşyapı personel alımı yapmaya devam ediyor. Çatısı altında yüzlerce insana iş imkanı sağlayan bu büyük firmada sizin de bir işiniz olsun istiyorsanız ilanın ayrıntılarını inceleyip firmaya nasıl başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıntılar aşağıdadır;

Taşyapı Hakkında

Misyonumuz
Taşyapı Grubu olarak çeyrek asırdan fazla zamandır ülke ekonomimizin kalkınmasına ve ülkemizin uluslararası pazarlarda söz sahibi olabilmesi adına hizmet üretiyoruz. Yaptığımız tüm yatırımlarda doğaya saygılı, yasal gerekliliklere uygun, yüksek kalitede, güvenli, fonksiyonel ve estetik unsurları bir arada barındıran projeler sunuyoruz. 30’uncu yılımıza yaklaşırken sadece inşaat alanında değil, enerji ve turizm alanlarında da önemli yatırımlar hayata geçirerek daha fazla kişiye istihdam sağlamayı, ülkemizin gelişimine değer katmayı hedefliyoruz.

Vizyonumuz
Her zaman “Taş üstüne taş koymak” ilkemizle hareket edip, yatırım yaptığımız tüm coğrafyalarda ve ülkemizde modern, prestijli, köklü, güçlü ve estetik yapılar inşaa etmeyi vizyon olarak benimsedik. Ülke ekonomisinde etkin bir rol oynayarak, mükemmeliyetçi üretim politikamızla bölgelerin, şehirlerin ve semtlerin değerlerine değer katmayı hedefliyoruz. Omuz omuza çalışmanın verdiği gücü halkımızın beklentileri doğrultusunda Taşyapı Grup’una yakışan nitelikli ve ayrıcalıklı eserler inşaa etmeye devam edeceğiz.

Taşyapı İş Başvurusu

Ülkemizin çeşitli şehirlerinde yeni personel ihtiyacı olan Taşyapı personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Firmanın açık pozisyon listesinden size uygun bir işe karar verdikten sonra Taşyapıya iş başvurusu yapabilirsiniz.

  • Alet Operatörü
  • Şantiye Şefi
  • İnşaat Teknikeri
  • Teknik Ofis Şefi
  • Dizayn Müdürü

Taşyapı İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like