Koçak Farma insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Koçak Farma personel alımı yapıyor. Koçak Farma iş başvurusu, iş ilanları ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Koçak Farma Personel Alımı Yapıyor!

Türk ilaç sektörünün önemli firmalarından birisi olan Koçak Farma 1971 yıllarında İstanbul bölgesinde kurulmuştur. Kurulduğu yıllardan bu yana başarılı işlere imza atan ve iyi bir şekilde büyüyüşünü sürdüren Koçak Farma personel alımı yapmaya devam ediyor. Kendi içerisinde yüzlerce insana iş imkanı sağlayan bu büyük firmada sizin de bir işiniz olsun istiyorsanız ilanın ayrıntılarını inceleyip Koçak Farma’ya nasıl başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıntılar aşağıdadır;

Koçak Farma Hakkında

Misyon – Vizyon
Koçak Farma’nın ürettiği tüm ürünlerin mükemmeliyetini GMP standartları ile tüketicilerimize emniyet ve güvenlik çerçevesinde sunmak ve daha da gelişebilmek için araştırmak ve üstün bir gayret ile çalışmak. Güçlü ve insancıl bir yönetim anlayışı bağlanımda yükselmeyi hak eden herkese fırsat vermek ve çalışanlarımız arasındaki takım ruhunu sürekli geliştirmek. Kapımızı her zaman faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz kuruluşlara açık tutarak sürekli ticari ilişkilerinizi canlandırmak, saygı ve iş etiği kurallarını göz önüne alarak sürdürmek ve geliştirmek. Koçak Farma olarak sürekli ve istikrarlı bir şekilde büyümek ve güçlü bir mali yapı içinde, çalışanları ve firma imajı ile örnek bir kurum kimliğine sahip olmak.

Koçak Farma İş Başvurusu

Alımlarını ağırlıklı olarak İstanbul bölgesinden yapacak olan Koçak Farma personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Tekirdağ bölgesinde de yeni personel ihtiyacı duyan firmanın açık pozisyonlarından size uygun bir işe karar verdikten sonra Koçak Farma’ya iş başvurularınızı gönderebilirsiniz.

  • Tıbbi Satış Mümessili
  • Kalite Kontrol Şefi
  • Kalite Güvence Sorumlusu

Koçak Farma İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/kocak-farma-is-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like