Atlasjet insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Atlasjet personel alımı yapıyor. Atlasjet iş başvurusu, iş ilanları ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Atlasjet Personel Alımı Yapıyor!

2001 yıllarında kurula Atlasjet ülkemiz havacılık sektöründe faaliyet gösteren büyük markalardan birisidir. Kurulduğu yıllardan bu yana verdiği kaliteli hizmetlerle adını sıkça duyuran bir firma olan Atlasjet günümüze kadarki süreçte hızla büyümüştür. Bugün en çok tercih edilen hava yolu şirketlerinden birisi olan Atlasjet personel alımı yapmaya devam ediyor. Çatısı altında yüzlerce insana iş imkanı sağlamasıyla ciddi bir istihdam ortamı yaratan bu firmada sizin de bir işiniz olsun istiyorsanız ilanın ayrıntılarını inceleyip Atlasjete iş başvurularınızı gönderebilirsiniz.

Atlasjet İnsan Kaynakları

Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. Tarifeli Havayolu büyüme hedefiyle iç ve dış hatlarda sefer sayısını istikrarlı artıran Atlasglobal, turizm ve havacılık sektöründe güvenilirliğini, liderliğini güçlenerek korumaktadır. Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden IOSA tescilli Atlasglobal, Uluslararası Hava Taşımacılığı birliği (IATA) üyesidir.

Uçuş ve yer emniyetini, yolcu memnuniyetini ve insan faktörünü her şeyin önünde tutan Atlasglobal, operasyonlarında zaman uyumuna ve tüm süreçlerde sürekli gelişime değer vermektedir.

Büyüyen filomuzla birlikte ve gelişen hizmet kalitesi anlayışımıza uygun, kariyerine bizimle yön vermek isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.
Niteliklerinize uygun pozisyonlara başvurunuzu [email protected] adresine bekliyoruz.
CV’leriniz uygun pozisyonlar için değerlendirilecek ve gerektiğinde sizinle iletişime geçilecektir.

Atlasjet İş Başvurusu

Alımlarını genellikle İstanbul bölgesinden yapacak olan Atlasjet personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Aynı zamanda Antalya gibi tatil bölgelerinden de yeni personel ihtiyacı duyan firmanın açık pozisyonlarından size uygun bir işe karar verdikten sonra Atlasjete iş başvurusu yapabilirsiniz. Firmanın açık pozisyonlarından bazıları aşağıdaki gibidir.

  • Muhasebe Uzmanı
  • Kabin Memuru (Yabancı Diller)
  • Genel Sekreter
  • Müşteri İlişkileri Uzmanı
  • Genel Başvuru

Atlasjet İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın!


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/atlasjet-is-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like