Levis insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Levis personel alımı yapıyor. Levis iş başvurusu, iş ilanları ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Levis Personel Alımı Yapıyor!

1953 yıllarında Amerika bölgesinde kurulan Levis dünyanın en büyük giyim marklarından birisidir. Dünya çapında 100’ün üzerinde ülkede 500’den fazla mağazasıyla faaliyetlerini sürdüren Levis personel alımı yapmaya devam ediyor. Çatısı altında binlerce insana iş imkanı sağlayan bu büyük firmada sizin de bir işiniz olsun istiyorsanız ilanın ayrıntılarını inceleyip firmaya nasıl başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıntılar aşağıdadır;

Levis İnsan Kaynakları

Her kurumda olduğu gibi Levis İnsan Kaynakları birimi de iş ilanlarını yayınlamadan önce eksik birimlerinin tespitini yapıp bu doğrultuda ilan vermektedir. Daha sonra firmaya yapılan başvurular arasından seçimler yapılarak en uygun görülen adaylar belirlenip işe alım süreci yetkililer tarafından başlatılmaktadır.

Levis Personel Alımı Yaptığı Pozisyonlar

Ülkemizin bir çok şehrinde mağazaları bulunan Levis personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Ağırlıklı olarak Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Kocaeli, Kayseri gibi bölgelerde alımlarını yapacak olan firmanın ihtiyaç duyduğu pozisyonların bir kısmını aşağıda sizler için derledik. Firmanın açık pozisyonlarından size uygun bir işe karar verdikten sonra Levis’e iş başvurularınızı gönderebilirsiniz.

  • Satış Danışmanı
  • Mağaza Görevlisi
  • Reyon Görevlisi
  • Depo Görevlisi
  • Mağaza Yetkilisi
  • Yönetici

Levis İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın!


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/levis-is-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like