Vitra insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Vitra personel alımı yapıyor. Vitra iş ilanları, iş başvurusu ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Vitra Personel Alımı Yapıyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünlerinin bir parçası olan Vitra çok uzun yıllardır ülkemizde hizmet vermektedir. Yalnızca Türkiye’de değil ülke sınırları dışında da tanınan ve üretim tesisleri bulunan Vitra personel alımı yapmaya devam ediyor. Çatısı altında binlerce insana iş imkanı sağlayan bu büyük firmada siz de iş sahibi olmak istiyorsanız haberimizin ayrıntılarını inceleyip firmaya nasıl başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Vitra İnsan Kaynakları

İşe Alım

Seçme ve yerleştirme sisteminin temel amacı; Topluluğa eğitim düzeyi yüksek, yeniliğe ve değişime açık, girişimcilik yeteneğine sahip, dinamik, kendisini ve işini geliştirme potansiyeli olan, çalışan yetiştiren, takım çalışması yapabilen, Topluluk değerlerini benimseyip sahip çıkacak kişileri kazandırmaktır.

Seçme ve yerleştirmede ana ilke, hiçbir ayrım yapmadan ve ayrıcalık tanımadan işin gerektirdiği yetkinliklere (bilgi, beceri, davranış) sahip ve Topluluk değerlerini benimseyip yaşatacak kişilere eşit fırsat vermektir.

Eczacıbaşı Topluluğu’nda işe alım sürecindeki uygulamaların istisnasız tüm kuruluşlarda aynı standartlar içinde gerçekleştirilmesi esastır.
Aday seçiminin objektif olabilmesi için geçerliği ve güvenirliği kanıtlanmış, bilimsel temelleri olan seçim araçları kullanılır. Araçların doğru seçimi, doğru uygulanması ve verilerin doğru yorumlanması işe alım sürecinin standart olabilmesinde önemli kriterlerdir.

Vitra’nın Personel Alımı Yaptığı Pozisyonlar

Alımlarını ağırlıklı olarak Eskişehir bölgesinden yapacak olan Vitra personel alımı yapacağı pozisyonları aşağıdaki listede bildirmiştir. Buradan size uygun bir işe karar verdikten sonra firmaya iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Sadece Vitraya değil, Eczacıbaşı grubunun diğer şirketlerindeki açık pozisyonları da inceleyebilirsiniz.

  • Uzman Tasarımcı
  • Uzman Yardımcısı

Vitra İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın!


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/vitra-is-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like