Her sene bir çok stajyer öğrenciye kapılarını açan Özdilek, bu sene de staj başvurusu yapacak öğrenciler aramaktadır. Başvuru şartları ve yöntemlerine dair tüm bilgiler buradan bulabilirsiniz.

1971 yılında ev tekstili alanında kurulan firma altı binden fazla çalışana sahiptir. Burs’da kurulan firma üretim alanında sektörde lider bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. 2000’li yılların başında Türkiye’de AVM kültürü gelişmeey başlamış ve Özdilek firmasıda bu kültürden etkilenerek Türkiye’nin birçok yerinde mağazalarını açmıştır.

Firma kendi adını taşıyan AVM’sini İstanbul Levent’te açmış  ve hizmetine aralıksız devam etmektedir. Özdilek ev tekstili alanından ziyade otelcilik sektörüne de girmiş ve öğrenciler staj yapma imkanı sunmaktadır.

Özdilek Staj Başvurusu Şartları Nelerdir?

  • Özdilek stajyer alımı başvurularında genellikle üniversitelerin otelcilik ve turizm ile tekstil alanında okuyan öğrenciler değerlendirilmeye alınır.
  • Staj yapacak adayların zorunlu staj uygulaması kapsamına dahil edilmeleri gerekir.
  • Öğrenciler zorunlu staj kapsamında olduklarını okullarından alacakları onaylı bir belge ile birlikte staj defterlerini firmaya sunmalıdırlar.

Özdilek Staj Başvurusu Nasıl Yapılır?

Özdilek staj başvurusu uygulamalarını resmi web sitesi üzerinden değerlendirmekte. Firma en çok yaz dönemlerinde staj başvurularını kabul etmektedir. Bu dönemlerde Özdilek mağazalarının yoğun müşteri ilgisi altında olması nedeni ile firmada eleman ihtiyacı gözetmektedir.

Yaz dönemlerinde yapılan başvurular Temmuz ve Ağustos aylarında değerlendirilmekte olup bu zamanlarda görevlendirilme sağlanır. Öğrencilerin başvuruları firmanın insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmeye alınır ve ön görüşmeler için firmanın uygun gördüğü adaylar davet edilir. Bu görüşme aynı zamanda bir mülakat olmaktadır. Özdilek staj ilanlarını takip etmek için kariyer.net gibi ilan sitelerini takip edebilirsiniz.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/ozdilek-staj-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like