Gratis personel alımı ve iş ilanları hakkında bilgi almak için aşağıda yer alan ayrıntıları inceleyebilirsiniz. Paylaştığımız bilgiler doğrultusunda gratis iş ilanları için iş başvurusu yapabilir ve yeni bir kariyer yapabilirsiniz.

Kişisel bakım ürünleri ve kozmetik alanında dev bir mağaza zincirine sahip olan Gratis her geçen gün biraz daha büyüyerek sektöründe dev bir marka haline gelmektedir. Gratis’te iş sahibi olmak ve kariyer basamaklarını güvenli bir şekilde tırmanmak için Gratis iş ilanlarını inceleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Gratis’te Kariyer

Gratis ailesi olarak her geçen gün biraz daha büyüyoruz. Bu büyüme, tüm çalışma arkadaşlarımız ve adaylarımız için kariyer fırsatları yaratıyor. Düzenli eğitimler sağladığımız çalışanlarımıza, kariyer yollarında daha sağlam adımlarla yürümeleri için destek oluyoruz.

Gratis, Türkiye’nin 78 ilinde 600’den fazla noktada AVM ve caddelerde 5000’den fazla çalışan ile hizmet vermektedir. İşe yeni giren tüm personeller öncelikle oryantasyon, ürün, iş sağlığı, hijyen eğitimi gibi pek çok eğitimden geçer ve çalışmaya başladığı andan itibaren belirli periyotlarda eğitimlere katılırlar. Görevde yükselme başarısı gösteren personeller yükseldiği göreve özel eğitimler alarak bu göreve hazır olarak mağazada çalışmaya başlar. Gratis’te terfi sistemi performans ve kıdem odaklıdır.

Satış danışmanı: Mağazada müşterilerle birincil iletişime sahip personeldir. Öncelikli amacı mağazaya giren her müşterinin üst düzey memnuniyet ile ayrılmasıdır. Mağaza çalışanı olarak müşterilere yüksek seviyede hizmet verilmesi konusunda iş arkadaşları ile işbirliği içinde çalışır.

Kişisel bakım koçu: Mağaza satış ve operasyonel süreçlerde görev alan, cilt bakımı ve makyaj konusunda bilgi birikimine sahip kişilerdir. Müşterilerin üst düzey memnuniyeti için ürün bilgisi konusunda yeterlilik sağlamak amacıyla bölgesindeki mağaza personellerine, uygulamalı iş başında eğitimleri vermekte ve gerektiğinde ürün eğitimlerine katılarak, aldığı eğitimleri bölgesindeki mağaza personellerine aktarmaktadır.

Mağaza müdür yardımcısı: Mağaza personelinin eksik olduğu durumlarda gerekli yardımı sağlamaktadır. Mağaza Müdür Yardımcısı; mağazada Mağaza Müdürü’nden sonraki en yetkili personeldir ve Mağaza Müdürü’nün yokluğunda onun görevlerine vekalet etmekle sorumludur. Mağazadaki tüm çalışanlar tarafından müşterilere yüksek seviyede hizmet verilmesi konusunda gerekli desteği ve yardımı sağlar.

Mağaza müdürü: Mağaza müdürü; mağazadan sorumlu en yetkili personeldir. Her mağazamızda bir tane Mağaza Müdürü bulunmaktadır. Mağazadaki tüm çalışanlar tarafından müşterilere yüksek seviyede hizmet verilmesini gözetmektedir.

Gratis İş Başvurusu

Gratis eleman alımı yapacağı şehirleri açıkladı. Gratis açık pozisyonlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilir ve pek çok şehirde verilen işlerden birine sahip olabilirsiniz. Gratis’in bu günlerde 50’nin üzerinde açık pozisyonu bulunmaktadır. Aşağıda en çok alım yaptığı pozisyonları görebilirsiniz.

  • Genel başvuru
  • Satış danışmanı
  • Güzellik uzmanı
  • Mağaza müdürü
  • Mağaza müdür yardımcısı
  • Depo elemanı
  • İç denetçi
  • Part-Time personel
  • Bölge müdürü

Gratis iş başvuruları için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/gratis-is-basvurusu-ilanlari/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like