Burulaş iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı konularında bu sayfamızdan bilgi alabilirsiniz. Bursa Ulaşım A.Ş. Bursa’da belediye iştiraki olarak 1998 yılında kurulmuş şehir içi toplu taşıma ve şehirler arası ulaşım sistemleri ile hizmet veren bir ulaşım şirketidir. Şirket Türkiye’de bir marka olmaya yönelik hedefi doğrultusunda faaliyetlerine devam etmektedir. Şehir içi tüm toplu taşıma hizmetini yönetirken; şehirler arasında da, deniz ve kara yoluyla hızlı ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunmaktadır.

BURULAŞ, otobüs terminalleri işletme, BBBUS, metro, otobüs, BUDO, tramvay işletme ve bakım operasyonlarını yönetirken, Bursa ili içerisindeki entegre bilet sistemi işletimini başarıyla yürütmektedir. BURULAŞ, hızlı gelişen teknolojik altyapısıyla ulaşımın her alanında fark yaratmaya ve şehrinin ulaşım gücü olmayı sürdürüyor.

Burulaş İş İlanları

Burulaş firması; en önemli değerinin insan kaynağı olduğunun bilincinde olarak hareket etmektedir. Yüksek yetkinliklerde çalışanları işe alarak ve sürekli yatırım yaparak iş yeri bağlılığını ve verimliliği en üst noktada tutmayı amaçlar. Şirket, çalışanlarına, teknolojiye, bilgi sistemlerine, çevreye, iş sağlığı ve güvenliğine ve iş süreçlerine yaptığı iyileştirmeler ve düzenli iç denetimlerle sürekli gelişmeyi, yeni projeler üretmeyi ve hayata geçirmeyi mümkün kılar.

Burulaş tarafından verilen iş ilanları arasında sadece şoför alımı değil, otopark görevlisi, güvenlik görevlisi, temizlik işçisi ve çeşitli meslek gruplarından mühendisler yer alıyor. Bu ilanları takip edebileceğiniz yer ise İŞKUR’un kurum dışı işçi alımı sayfası ve firmanın resmi sitesidir. Nasıl başvuru yapacağınıza dair bilgileri hemen alttaki başlıktan öğrenebilirsiniz.

İlgili: Bursa büyükşehir belediyesi personel alımı

Burulaş İş Başvurusu

Burulaş iş başvurusu için kullanabileceğiniz iki yöntem bulunuyor. Bunlardan biri İŞKUR aracılığıyla verilen ilanlara ilanda istenen şekilde başvuru yapmak. Diğeri ise firmanın resmi sitesinde yer alan başvuru formu aracılığıyla başvuru yapmak olacaktır. Siteden yaptığınız başvurulara hızlı bir dönüş beklememelisiniz. İhtiyaç halinde uygun adaylara dönüş yapılmaktadır.

Burulaş iş başvuru formu için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/burulas-personel-alimi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like