Şişecam insan kaynakları biriminden yapılan duyurulara ve Şişecam personel alımı yapıyor. Şişecam iş başvurusu yaparak çalışma hayatınızda yeni bir sayfa açmaya ne dersiniz? Şişecam iş ilanlarını çeşitli kaynaklardan hazırladığımız bu haberde Şişecam eleman alımı ihtiyacına göre sayfamızda sürekli güncellenecek olan iş ilanı haberlerimizi kolaylıkla bulabileceksiniz.

Aşağıda Şişecam insan kaynakları ve Şişecam çalışma şartları gibi konularda bilgiler yer almaktadır. Bu bilgileri inceledikten sonra Şişecam iş başvuruları hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

Şişecam İnsan Kaynakları

Şişecam başarılarının çalışanlarına bağlı olduğuna inanan ve çalışanına değer veren bir şirket kültürü ile faaliyet gösterdiğinden, insan kaynakları departmanını sürekli geliştirir ve yeniler. İnsan kaynakları departmanı Şişecam personel alımı sürecinin bütün detaylarıyla en başından en sonuna kadar ilgilenir.

Şişecam Topluluğu’nda Kariyer

Şişecam Topluluğu olarak başarımızın, en değerli varlığımız olarak gördüğümüz çalışanlarımıza bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda, inovasyon kültürünü destekleyerek en yetenekli çalışanları istihdam etmek ve olumlu bir iş ortamı yaratmak amacıyla insan kaynakları süreç ve sistemlerimizi sürekli geliştiriyor ve yeniliyoruz.

Şişecam Topluluğu’nda insan kaynakları yönetiminin temel amacı; değerlerimizi paylaşan doğru yeteneği Topluluğa kazandırmak, bilgi seviyesi ve deneyimi ile örnek gösterilen, faaliyet alanında uzmanlaşmış çalışanlar yetiştirilmesine destek olmak, Topluluk çalışanları için global kariyer olanakları oluşturup geliştirmek, Şişecam Topluluğu’nun sahip olduğu değerler ve köklü kurum kültürü doğrultusunda; işe alımdan yetenek yönetimine, kariyer hareketlerinden eğitim ve gelişim programlarına tüm İK süreçleri herhangi bir ayrım yapılmadan ve ayrıcalık tanınmadan, işin gerektirdiği yetkinlikler, çalışan potansiyeli ve mevcut performans dikkate alınarak yönetilmekte, geçerliliği ve güvenirliği kanıtlanmış, bilimsel temelleri olan araçlar kullanılarak değerlendirilmektedir.

Şişecam iş başvurusu yapmak ve şirketin bir parçası olmak istiyorsanız firmanın resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Şirketin açık pozisyonlarına, Şişecam Kariyerim Portalı üzerinden başvurabilirsiniz.

Şişecam Ücret Politikası Ve Yan Hakları

Piyasayla uyumlu şartlarda ücret ve yan haklar belirleyerek çalışanlarının haklarını koruyan Şişecam, performansınızı, pozisyonunuzu, yeteneklerinizi, tecrübelerinizi ve en önemlisi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmiyor ve haklarınızı sizi memnun edecek şekilde size sunuyor.

Ücret politikası, piyasa şartlarına uyumu, kişinin kendi öz yeteneklerine, performansına ve gelişimine göre değişkenlik gösteren rekabetçi bir politikadır. Performansa dayalı ücretlendirme ile terfi şansınızın önünü her zaman açık bırakılmakta.

Yan haklar çalışanların ihtiyaçlarına göre şekilleniyor. Çeşitli ve esnek yan hak sistemlerinin dilediklerinden faydalanmak personele bırakılıyor, personel dilediği yan hak sisteminden yararlanabiliyor.

Ayrıca firmalarına değer katacak her yenilikçi hareketi ödüllendiren kurum, kurumsallaşma noktasında Türkiye’nin en önde gelen firmalarından. Şişecam iş ilanları kurumsal bir firmada çalışmak isteyen bireylerin favori iş ilanları arasında yer almakta.

Şişecam’da Çalışma Şartları Nasıl?

Şişecam tüm çalışanlarına mutlu bir çalışma ortamı sağlamaktadır. Personellerine gereken değeri fazlasıyla veren Şişecam, çalışan yorumlarının yer aldığı platformlarda yeterince övgü alan bir markadır. Sizler de bu mutlu çalışanlar arasına katılmak istiyorsanız aşağıdan Şişecam iş ilanları hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Cam üretim sektöründe Türkiye’nin en önde gelen şirketlerinden biri olan Şişecam bünyesinde çalıştırılmak üzere, çeşitli alanlarda personel alımı yapmaktadır. Şişecam iş ilanları arasında pek çok farklı meslek grubundan iş ilanları yer almaktadır.

Şişecam İş Başvurusu

Alımlarını ülkemizde faaliyet gösterdiği pek çok şehirden yapacak olan Şişecam personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Sizler de açık pozisyonları inceledikten sonra Şişecam iş başvuru formu aracılığı ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Aşağıda Şişecam’ın alım yapacağı bazı pozisyonlar ve şehirler verilmiştir.

Şişecam resmi kariyer sayfasına gitmek ve iş başvurusundan bulunmak için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/sisecam-personel-alimi-is-ilanlari-2019/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like