1967’de Daimler Benz A.G. olarak kurulan Mercedes-Benz, 1968’de otobüs üretimine başlamış ve henüz iki sene sonra ihracat yapmaya başlamıştır. 1986’da ise Aksaray’da kamyon fabrikası kurarak üretime başlamıştır. 1990’da ise şirket adı Mercedes-Benz Türk A.Ş. olarak değişmiştir.

Şu an itibariyle şirket içinde 6.000 personel çalışırken pazarlama ağında da 5.000 kişi çalışmaktadır. Ayrıca şirket 2015’de 63.055 araç satışı ile bir rekora imza atmıştır. Ayrıca Mercedes tam 14 yıldır, 6 ton ve üzeri kamyon satışında Türkiye lideridir.

Köklü bir firmada staj yaparak, kariyerinize bir adım önde başlamak istiyorsanız, Mercedes-Benz staj başvurusu yapabilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Mercedes-Benz Staj Başvurusu Şartları

PEP Stajyer Geliştirme Programı adı altındaki proje ile Mercedes-Benz 2002’den beri üniversite son sınıftaki öğrencilere iş deneyimi kazanmak için fırsatlar sunuyor. Üniversite 3 veya 4. Sınıf öğrencilerinden en az bir dil bilen ve Mercedes-Benz’in İstanbul Otobüs firmasında ya da Aksaray kamyon firmasında staj yapabilecek pozisyonda olanlara, 11 ay boyunca yarı zamanlı olarak staj fırsatı sunulmaktadır.

Mercedes-Benz Staj Başvurusu Nasıl Yapılır?

Mercedes-Benz sitesinde, insan kaynakları sekmesinde yer alan staj başvuruları kısmına tıklayarak siz de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu başvurular Mercedes-Benz stajyer alımı esnasında değerlendirilir ve kabul edilenler sitede yayınlanır.

Mercedes-Benz Staj duyurularını takip etmek için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/mercedes-benz-staj-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like