Tofaş Genel Müdürlüğü İstanbul Zincirlikuyu’da bulunmaktadır. Tofaş staj başvurusu yapacak olan adaylar Tofaş Genel Müdürlüğü’nün kolay bulunabilmesi için Zincirlikuyu’da Gayrettepe metro durağını sorgulayarak işe başlayabilirler. Böylece Tofaş Genel Müdürlüğüne ulaşmak daha kolay olacaktır.

Tofaş fabrikası Bursa’da Yalova yolu üzerinde konumlanmıştır. Fabrika şehir merkezine 15 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Otobüs terminaline ise 2 km uzaklıktadır. Fabrikanın çevresinde birden fazla AVM’ye rastlanılması mümkündür.

Tofaş Staj Başvurusu Programı

Tofaş stajyer alımı için kişilere yönelik prova+program uygulaması yapmaktadır. Programın amacı vizyonerlik, bütünsel bakış, iletişim ve sürekli iyileştirme uygulamaları yaparak kişilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri ortam yaratmaktır.

Bu program her stajyerin kazandığı bir gelişim projesi olmaktadır. Programdan kazanan aslında yalnızca stajyerler değil aynı zamanda Tofaş markasıdır. Çünkü stajyerler otomotiv sektöründe en iyiler ile bir arada çalışarak eğitimlerine tecrübe kazanacaklardır. Bunun yanı sıra Tofaş kendine genç ve dinamik çalışma arkadaşları bulacaktır.

Tofaş Staj Yapma Periyotları

Stajyerler haftanın 2 veya 3 günü zamanlarını Tofaş fabrikasında geçirerek tecrübe elde etme imkanını elde eceklerdir. Özellikle 4. sınıf öğrencileri ve yüksek lisans öğrencileri için yarı zamanlı çalışma programı olan prova+ programı tam da kendilerine göre ayarlanmıştır. Stajyerlerin ilgi alanları ve becerileri göz önüne alınarak kendilerine uygun olan işler verilecektir. Aynı zamanda uygun çalışma arkadaşları arasında yerlerini almaları sağlanacaktır.

Tofaş staj başvurusu için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/tofas-staj-basvurusu/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like