Hema Endüstri insan kaynakları bölümünden verilen ilanlara göre Hema Endüstri personel alımı yapıyor. Hema Endüstri iş başvurusu, iş ilanları ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Hema Endüstri 1971 yılında Tekirdağ bölgesinde kurulmuştur. Ülke endüstrisinin gereksinimlerini karşılamak için dişli pompa üretimiyle iş hayatına başlayan Hema, bugün hizmet verdiği sektör sayısını bir hayli çoğaltmış durumdadır. Gümüz Türkiye’sinde otomotiv, savunma sanayisi, iş makineleri, traktör gibi alanlarda üretimlerini sürdüren büyük bir firma haline gelmiştir. Dünya çapında büyük firmalarla yarışan global bir şirket olan Hema Endüstri, personel alımları yapmaya devam ediyor. Kendi bünyesinde 3000’in üzerinde insana iş imkanı veren Hema’da çalışmaya başlayabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız bu haberde Hema Endüstri insan kaynakları bölümünün açıklamalarını ve ihtiyaç duyduğu personel pozisyonlarını bulacaksınız. Uygun bulduğunuz işe anında başvuru yapabilirsiniz. İş ilanı detayları aşağıdadır;

Hema Endüstri İş Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Hema Endüstri ağırlıklı olarak Tekirdağ ve İstanbul şehirlerinden personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı. Hema Endüstri açık pozisyonları arasından size uygun bir işi seçtikten sonra firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

  • Genel Başvuru
  • Üretim Mühendisi
  • Kalite Mühendisi
  • Üretim Operatörü

Hema Endüstri İş Başvurusu; Başvurular İçin Tıklayın!


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/hema-endustri-personel-alimi-is-ilanlari/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like