Kuveyt Türk gişe yetkilisi alımı ve bankanın tüm personel memur alımı ilanlarını sayfamızdan bulabilirsiniz. 2018 yılı için pozisyonun aranan özellikleri, başvuru şartları ve maaşları hakkında tüm bilgiler aşağıda yer alıyor.

Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi Alımları

Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Kuveyt Türk, Gişe Yetkilisi olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapmaktadır. Kuveyt Türk  İş ilanları arasında yer alan Gişe Yetkilisi personel alımı için bankanın aradığı özellikleri taşıyorsanız hemen iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Kuveyt Türk şubelerinde görevlendirilmek üzere Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi alımı gerçekleşmektedir.

Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi İşe Alım Koşulları

  • Müşteri memnuniyetine önem veren,
  • Takım çalışmasında başarılı olan,
  • İletişim ve ikna becerileri kuvvetli olan,
  • Başarı odaklı ve faizsiz bankacılıkta çalışmaya istekli olan,
  • İlgili Eğitim kurumlarından mezun,
  • Askerlik engeli olmayan,
  • Bilgisayar programlarını kullanabilen adaylar, Kuveyt Türk iş ilanları arasından Gişe Yetkilisi ilanlarına başvurabilirler.

Birden çok işe alım tekniğinin uygulandığı işe alımlarda belirtilen özellikteki kişilerin işe alımı profesyonel işe alım ekipleri tarafından gerçekleştirilmektedir. İşe alım sürecinde, İş için yetkinlik bazlı mülakatlar, genel yetenek sınavları, grup mülakatları, vaka çalışmaları, kişilik testleri vb. uygulamalar ile adaylar işe alınmaktadır.

Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi Maaşları

Kuveyt Türk maaş yapılandırması; Maaş, Nakit Ödenekler, Performans Primi ve diğer yan ödemeleri içeren “Toplam Ücret Paketi” olarak yapılmaktadır. Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi maaşları kişiye göre değil işe göre ücret politikası ile ödenmektedir. Performans pirimi, yabancı dil tazminatı, eş-çocuk yardımı, ulaşım yardımı, sosyal yardımlar gibi ek ücretler bulunmaktadır.

Kuveyt Türk gişe yetkilisi iş ilanlarını takip etmek için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/kuveyt-turk-gise-yetkilisi-alimi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like