Mardin Kızıltepe Belediyesinden verilen ilanlara göre Kızıltepe Belediyesi işçi alımı yapacak. Kızıltepe Belediyesi personel alımları, iş ilanları, başvurular ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor.

Kızıltepe belediyesinde Basın yayın ve halkla ilişkiler, Destek hizmetleri, Fen işleri, Hukuk işleri, İmar ve şehircilik, İnsan kaynakları ve eğitim, Kadın ve aile hizmetleri, Kültür ve sosyal işler, Mali hizmetler, Park bahçe, Özel kalem, Ruhsat ve denetim, Temizlik işleri, Yazı işleri ve zabıta müdürlüğü olmak üzere pek çok birim ve bu birimlerde çalışan onlarca personel bulunmaktadır. Kızıltepe belediyesi zaman zaman belediye bünyesine kurum içi personel, zaman zaman da iştirak şirketleri bünyesine işçi alımları yapmaktadır. Aşağıda belediye tarafından verilen en son ilanlar bulunmaktadır. Size uygun işe karar verdikten sonra açıkladığımız şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Kızıltepe Belediyesi İşçi Alım İlanı 2018

Kızıltepe Belediyesine bağlı olan Kızıltepe Belediyesi Personel A.Ş. bünyesine beden işçisi, temizlik ve şoför pozisyonları için toplamda 17 işçi alımı gerçekleşecek. Daimi süreli işe alınacak işçiler başvurularını Kızıltepe Belediyesi personel şirketine dilekçe ile yapacaklar.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Kızıltepe sınırları içinde ikamet etmek
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Sağlık raporu
  • Sabıka kaydı
  • Dilekçe

Kızıltepe Belediyesinden duyurulan işçi alımının tüm ayrıntılarını paylaşmış bulunuyoruz. Bu ilanda adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmıyor. Aşağıda verdiğimiz ilan kılavuzunu inceleyerek başvurular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kızıltepe belediyesi 17 işçi alımı ilanı için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/kiziltepe-belediyesi-isci-alimi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like