Etimesgut Belediyesinden verilen ilanlara göre Etimesgut Belediyesi personel alımı yapacak. Etimesgut Belediyesi işçi alımları, iş ilanları, başvurular ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar yazımızda yer alıyor. Etimesgut belediyesi zaman zaman belediye bünyesine kurum içi personel, zaman zaman da bağlı şirketleri bünyesine işçi alımları yapmaktadır. Aşağıda belediye tarafından verilen en son ilanlar bulunmaktadır. Size uygun işe karar verdikten sonra aşağıda belirtilen şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Etimesgut Belediyesi Personel Alımı İlanı

Etimesgut Belediyesine bağlı olan Ahikent Şirketi bünyesine 1 yüzme öğretmeni, 2 garson, 2 temizlik elemanı, 1 büro elemanı olmak üzere toplamda 6 personel alımı gerçekleşecek. İlan verilen kadrolar diğer ayrıntılar şu şekilde, daimi süreli olarak alınacak işçiler haftalık 45 saat olacak şekilde, Etimesgut belediyesi ilçe sınırları içerisinde çalıştırılacaklar.

Müracaatlar ise elden yapılacak olup, talebe başvuran adaylardan uygun görülenlerin işe alımı başvuru tarihi itibariyle yapılacaktır. Başvuru için gerekli belgelerde ise, nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı, aile durum bildirgesi, sağlık raporu yer alıyor. Gereken diğer belgeler ise kabul edildikten sonra istenecektir.

Etimesgut belediyesi diğer işçi alımı koşulları, KPSS sonuçlarınıza, mülakatlara ve iş başvuru formlarınızın incelenmesine ve yeterli görülmesine bağlıdır. Ancak bu ilanda adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmamaktadır. Adaylar gerekli yetkinlikleri gösterdikleri takdirde belediyede gerekli boşluklara yerleştirileceklerdir. Etimesgut Belediyesinden verilen personel alımı ilanının tüm ayrıntılarını paylaşmış bulunuyoruz. Aşağıda bulunan ilan kılavuzunu inceleyerek başvurular hakkında tüm ayrıntıları bulabilirsiniz. İlan hakkındaki düşüncelerinizi veya sorularınızı aşağıdaki yorum bölümünden iletebilirsiniz.

Etimesgut belediyesi 6 personel alımı kılavuzunu incelemek için tıklayınız.


Yazı Kaynağı: https://www.personelalimibasvurusu.com/etimesgut-belediyesi-personel-alimi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may also like